agenda-to.com
concertkalender België Nederland

05-03-2017 - Maurice van Hoek // Muziekcentrum De Bosuil -

Datum: zondag 05-03-2017 
Locatie: Bosuil, de, Vrakkerveld 2/C, 6002 AZ Weert, Nederland
Start: 15:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Maurice van Hoek // Muziekcentrum De Bosuil;
 
Info: Maurice schrijft liedjes over zijn leven als een reiziger, zwerver en alle problemen die hij ontmoet in relaties en vriendschappen. In zijn reis door de Verenigde Staten vond hij zijn stijl. Zijn debuut plaat bevat liederen over verliefd worden, loslaten en verder gaan. Het gaat over de zoektocht naar avontuur en het maken van snelle beslissingen. Hij wordt vooral beïnvloed door klassieke Country en Americana muziek, zoals James Taylor en de Eagles, maar ook van hedendaagse songwriters zoals Ryan Adams.

De band werd opgericht 5 maanden na de terugkeer van Maurice. Ondertussen was hij op zoek naar muzikanten die zijn soort muziek zou begrijpen en voelen. Hij vond David Gram, Stan de Kwaadsteniet, Danny van 't Hoff en Rafael Schwiddessen en samen met deze muzikanten nam Maurice een plaat op. "Live Forevermore" werd geboren in 3 repetities.

Support: Satisfied
Deze band is ontstaan uit enkele muzikanten die elkaar regelmatig treffen in muziekcentrum de Bosuil en het festival BOSPOP. Ze maken stevige blues-rock muziek, ze spelen voornamelijk covers, kortom een typisch jaren 70/80 geluid. 
Reageer: