agenda-to.com
concertkalender België Nederland

19-05-2017 - Rootsriders' Tribute to Bob Marley - Exodus tour -

Datum: vrijdag 19-05-2017 
Locatie: Trix Muziekcentrum, Noordersingel 28, 2140 Antwerpen (Borgerhout), België
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Rootsriders' Tribute to Bob Marley - Exodus tour;
 
Info: De Rootsriders toeren al 10 jaar met hun Tribute To Bob Marley en ze zetten telkens ijzersterke shows neer. In 2016 speelden ze al eens en verbluffende show in Trix (op het Smile festival) maar ook in de zomer speelden ze Pole Pole in Gent, Parkfeest in Turnhout, Ubuntu Festival in Boom, Feest in het Park in Brugge, de Fonnefeesten in Lokeren en VivaLola in Sint-Niklaas helemaal plat.

Hun Exodus-tour stopt dit voorjaar dus ook in Antwerpen! Naar aanleiding van de 40ste verjaardag van het legendarische album van Bob Marley, zullen ze de pareltjes van dat album live brengen zoals het hoort!

De Rootsriders ontstonden in 2006 en verzamelden enkele sterke professionele Nederlandse en Caraïbische artiesten en muzikanten voor een eerbetoon aan Bob Marley. Ondertussen spelen ze Nederland jaarlijks plat en worden ze ook elders in Europa en in Afrika gesmaakt als één van de sterkste Bob Marley-coverbands. Wat de Wailers of de Original Wailers meermaals bewezen niet te kunnen, doen zij met succes.

Check hier de live-compilatie:
http://www.youtube.com/watch?v=hBASY5jSDs8

Rootsriders op facebook:
www.facebook.com/rootsriders

VVK: 13,5 euro + admin
http://apps.ticketmatic.com/widgets/trix/addtickets?event=355578596010#/addtickets
ADD: 15 euro 
Reageer: