agenda-to.com
concertkalender België Nederland

11-05-2017 - Pascal Deweze + Pauwel De Meyer in De Roma - Roma

Datum: donderdag 11-05-2017 
Locatie: Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Antwerpen (Borgerhout), België
Start: 20:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Pascal Deweze; Pauwel De Meyer in De Roma;
 
Info: Sukilove bestaat niet meer, maar Pascal Deweze is er natuurlijk de man niet naar om zijn gitaar zomaar aan de haak te hangen. Na een lange carrière als drijvende kracht achter Metal Molly, Broken Glass Heroes en Sukilove en muzikant bij talloze bands als Gruppo di Pawlowski, Black Cassette en Novastar doet Pascal het nu onder eigen naam. Voor zijn nieuwe band verzamelde hij een groep topmuzikanten die hun strepen verdienden bij dEUS, Bed Rugs en Trixie Whitley. In mei verschijnt een eerste album dat in absolute avant-première aan het Antwerpse publiek wordt voorgesteld in De Roma.

PASCAL DEWEZE (ZANG, SOUNDS); KAREN WILLEMS (DRUMS); NOAH MELIS (PERCUSSIE); ALAN GEVAERT (BAS); HANS DE PRINS (KEYS); SJOERD BRUIL (KEYS, GITAAR); LIEN MORIS (BACKINGS, PERCUSSIE); ANNE-SOPHIE OOGHE (BACKINGS, ALLERHANDE)

Pauwel De Meyer (u kent ‘m ook van garagerockband Monster Youth) deelde in het verleden al het podium met Devendra Banhart en maakt zonnige pop voor fans van Real Estate, Mac DeMarco, Jacco Gardner en Grandaddy. Zijn nieuwste album “Having Fun” kwam in 2016 uit bij Starman Records en werd door CuttingEdge.be omschreven als “gevarieerd, luchtig, nadrukkelijk nazomers, en eigenlijk ook wel als best verslavend. ****”. 
Reageer: