agenda-to.com
concertkalender België Nederland

20-05-2017 - Blaudzun - Victorie Alkmaar - Poppodium Alkmaar

Datum: zaterdag 20-05-2017 
Locatie: Poppodium Alkmaar, Breedstraat 33, 1811 HE Alkmaar, Nederland
Start: 19:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Blaudzun - Victorie Alkmaar;
 
Info: De opvallende verschijning van singer-songwriter Blaudzun is niet meer weg te denken uit het muzieklandschap sinds zijn doorbraak in 2012 met Heavy Flowers. Tweeëneenhalf jaar na het succesvolle album Promises Of No Man's Land brengt Blaudzun zijn vijfde studioalbum Jupiter in drie delen uit. De delen worden in verschillende periodes en studio's opgenomen. Afgelopen oktober kwam Jupiter Part I uit, die door Rolling Stone Duitsland 'een oprecht krachtig muzikaal statement' werd genoemd.

Het past bij de werkhouding van Blaudzun. Of hij nu op tour is, aan het schrijven is of media verschijningen maakt – hij is altijd hard aan het werk. Hij begon direct na de laatste show van de tour voor Jupiter Part I met het schrijven voor Jupiter Part II. "Het is erg stimulerend geweest, in het bijzonder het tempo waarin ik een album produceer. Het gaat altijd gepaard met een gevoel van risico, daar geniet ik van," aldus Blaudzun.

Op 4 maart lanceert hij Jupiter Part II in de grote zaal van TivoliVredenburg, waarna een volledige tour door Nederland volgt. Nu dus ook bij ons, op zaterdag 20 mei! 
Reageer: