agenda-to.com
concertkalender België Nederland

23-04-2017 - The Royal Hillbilly Club at Café Charlatan -

Datum: zondag 23-04-2017 
Locatie: Charlatan, Vlasmarkt 6, 9000 Gent, België
Start: 22:00 
Category: Concert 
Artiest(en): The Royal Hillbilly Club at Café Charlatan;
 
Info: Hillbilly party/cover act “The Royal Hillbilly Club” speelt bekende pop en rock hits, van Bon Jovi tot Britney Spears en van Radiohead tot Motörhead. Niks is te gek voor deze band bestaande uit vijf losgeslagen Rednecks.

Wat de band anders maakt dan andere coverbands? Ze barbecueën hun repertoire als het ware boven een enorme grill en garneren het geheel met een flinke scheut zelfgestookte moonshine en Hillbilly bluegrass en country! Dit mengsel van ‘true American spirit’ zorgt ervoor dat de nummers die de muzikanten spelen nog swingender en vrolijker worden dan de originele versies. Zonder de basis van de nummers uit het oog te verliezen.

Met The Royal Hillbilly Club wordt het gegarandeerd een feestje waar de cowboyhoeden de lucht in vliegen! Yippiee Ya-Yee!

"Met haar unieke semi-akoestische bezetting en eigen interpretaties van het repertoire (...) weet de band vanaf het eerste moment het publiek te raken en ontstaat er direct een interactie die uitmondt in een ovationeel applaus tijdens de laatste klanken van het afsluitende nummer (...)"
- Vakjury The Clash Of The Cover Bands (2016) 
Reageer: