agenda-to.com
concertkalender België Nederland

05-06-2017 - PinksterMaandag Matinee II - Kinky Star

Datum: maandag 05-06-2017 
Locatie: Kinky Star, Vlasmarkt 9, 9000 Gent, België
Start: 16:00 
Category: Concert 
Artiest(en): PinksterMaandag Matinee II;
 
Info: PINKSTERMAANDAG MATINEE II is het vijfde wapenfeit in de samenwerking tussen NIGHT OF THE METAL BREAKDOWN en MUZIEKCENTRUM KINKY STAR. Het is ook de dag waarop één jaar geleden de samenwerking begon, dus vieren we feest ter ere van deze partnership!

We beginnen deze matinee met BLOODFEAST138, het is hun tweede passage in de Kinky Star en we kunnen stellen dat er menig singalong zal plaatsvinden tijdens deze Gentse Misfits Tribute Horror Punk Hardcore show.

Alst tweede band speelt GROWING HORNS. Tevens hun tweede passage in de Kinky Star. Na de snelle Punkrock van de openingsband schakelen we nu enkele versnellingen lager. Down Tempo Sludge Doom zal u als een klamme vod om de oren kletsen.

Als afsluiter werd gekozen voor VON DETTA. Na hun fenomenale show op de NOTMB Sunday Matinee II welke op 2 oktober 2016 plaatsvond, kon een terugkeer naar de CBGB van Gent niet lang op zich laten wachten. Geen mooier moment dus om de frivole StonerRock van VON DETTA deze matinee te laten bezegelen!

Doors:16u
First band:16u30
Matinee Einde: 22u (+ afterparty)

Gratis Entree 
Reageer: