agenda-to.com
concertkalender België Nederland

01-05-2017 - Sounds For Peace Muziek- en Slam Poetry wedstrijd -

Datum: maandag 01-05-2017 
Locatie: Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Antwerpen (Borgerhout), België
Start: 14:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Sounds For Peace Muziek- en Slam Poetry wedstrijd;
 
Info: - Inschrijven muziek kan via de website www.soundsforpeace.be tot uiterlijk 17 april 2017.
- Inschrijven voor Slam Poetry kan via http://goo.gl/forms/kd7Hn0YB4gu9DsIN2

Jongeren zijn alleen met zichzelf bezig, toch? Plezier maken. Feesten. Selfies nemen. Wanneer doen ze eens iets voor de maatschappij, wanneer komen ze op voor wat ze belangrijk vinden? Wel, op maandag 1 mei 2017 bijvoorbeeld. Die namiddag nemen jonge kunstenaars De Roma vredevol over. Spoken word, tekst en muziek versmolten tot een creatieve vuist tegen oorlog. Kom kijken en laat u raken door frisse vredesverklaringen.

Sounds For Peace zoekt podiumtalent!
Jij daar! Jij krijgt geen knikkende knieën van een volle zaal? Begint je hart sneller te slaan als je een podium nadert? En ben je tussen 13 en 26 jaar? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken! Sant’Egidio, het Vredescentrum, Mama's Open Mic en You On Stage zoeken jong podiumtalent voor ‘Sounds for peace’, een muziekwedstrijd voor vrede en vrijheid.

Er zijn talrijke prijzen te winnen, waaronder een professionele studio opname (in de Woodpecker Studios) voor de winnaar in de categorie muziek en een videoclip opname voor de winnaar in de categorie Slam Poetry.

Wie wat waar wanneer?
We zoeken podiumkunstenaars: performers, woordartiesten, dichters, muzikanten,… Iedereen tussen 13 en 26 jaar kan zich inschrijven. Geen decors of ingewikkelde technische eisen, maar wel een origineel en zelfgemaakt podiumstukje geïnspireerd door vrede en vrijheid.

Een professionele jury kiest vervolgens uit alle ingezonden optredens 10 groepen die op 1 mei zullen optreden voor een volle zaal in De Roma te Antwerpen.

Heb je vragen?
Mail naar amra@santegidio.be 
Reageer: