agenda-to.com
concertkalender België Nederland

21-04-2017 - Panzerfaust(CAN), Abrupt Demise, Eternal

Datum: vrijdag 21-04-2017 
Locatie: Willemeen, Willemsplein 1, Arnhem, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Panzerfaust(CAN); Abrupt Demise; Eternal Mortification;
 
Info: Deur verkoop: €10
Voorverkoop: €7

Panzerfaust:

Canadese black metal machine Panzerfaust komt voor het eerst naar Europa, en zal tijdens dit bezoek een aantal exclusieve shows doen naar aanleiding van hun nieuwe album “The Lucifer Principle.”, gebaseerd op Howard Bloom’s boek; wat gaat over “het ontdekken van de ingewikkelde relatie tussen genetica, menselijk gedrag en cultuur.” Panzerfaust heeft inmiddels al een flink rijtje aan (grote) bands waarmee ze hebben getoerd of het podium mee hebben gedeeld, waaronder: Mayhem, Marduk, Rotting Christ, Vital Remains, Macabre, Immortal, Behemoth en Venom Inc, om er maar even een aantal te noemen. Een optreden van Panzerfaust is niet alleen een feestje voor het gehoor, maar ook nog eens een mooi schouwspel.
“Come witness the hell of the open mind.”
https://www.facebook.com/PANZERFAUST.BM.OFFICIAL/?fref=ts

Abrupt Demise:

Verfrissende progressieve Metal uit het folklore Steenwijk is sinds oktober 2011 bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse metalscene, met een keiharde debutplaat (Aborted from Life) en verpletterende live shows hebben ze al menig zaal en festival ondersteboven gegooid. De muziek van Abrupt Demise is al een flink deel van de wereld over geweest, was het met optredens was het wel op verschillende metal radio zenders, zo kreeg de band met hun eerste album gemiddeld een 8/10 en het advies dat het geen muziek voor je oma is. Abrupt Demise staat garant voor drie kwartier aan keiharde death metal.
https://www.facebook.com/AbruptDemise/?fref=ts

Eternal Mortification:

is een jonge (14-26 jaar) old school deathmetal band uit Rotterdam. Sinds de oprichting in December 2014 hebben ze al tientallen gigs gehad en met groot succes, zo heeft de band al gespeeld met o.a Sadistic Intent, Bodyfarm, The Monolith Deathcult en verscheidene anderen. Geïnspireerd door bands zoals Grave, Dissect, Gorefest, Morbid Angel, hebben ze een eigen sound weten te creëren wat in de smaak valt bij de “oude garde”, zo hebben o.a Ed Warby (Gorefest) en Dave Ingram (Bolt Thrower) de band al gecomplimenteerd. In 2017 brengt de band een volwaardige cd uit, als opvolger van de in 2015 uitgebrachte demo-ep.
https://www.facebook.com/EternalMortification/?fref=ts 
Reageer: