agenda-to.com
concertkalender België Nederland

21-04-2017 - Huismerk - HeySun en Highway Orange - PopEi

Datum: vrijdag 21-04-2017 
Locatie: PopEi, Klokgebouw 300, 5617 AD Eindhoven, Nederland
Start: 21:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Huismerk - HeySun en Highway Orange;
 
Info: Er zijn heel wat bands in de weer in de repetitieruimtes van POPEI. Vrijdag 21 april is het weer eens tijd om deze bands naar het café-podium te slepen tijdens HUISMERK. Dit keer met HeySun (alternative rock) Highway Orange (hardrock). Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

Heysun band
Beïnvloedt door vijf decennia fantastisch gitaarwerk, valt er genoeg te herkennen in de muziek van HeySun. Van The Beatles tot de Red Hot Chili Peppers en van The Police tot Queens of the Stone Age. Gooi al die muziek maar eens bij elkaar en schudt het op tot een smeltkroes. Wat je dan krijgt? Nothing but Rock ’n Roll!

Highway Orange
Highway Orange is geïnspireerd door diverse alternatieve en progressieve rockbands uit de eighties, nineties en zero’s (denk U2, Porcupine Tree, Editors). Ook grootheden uit de Nederpop (De Dijk, Doe Maar, The Scene) zijn van invloed op de composities. Pakkende, overwegend Nederlandstalige teksten, pompende ritmes en prikkelend gitaarwerk zijn de hoofdingrediënten voor het dynamische geluid van de band.

Meer informatie: www.popei.nl 
Reageer: