agenda-to.com
concertkalender België Nederland

20-05-2017 - Guilty Pleasure Night: Queen Forever & DJ Appelmoes

Datum: zaterdag 20-05-2017 
Locatie: P60, Stadsplein 100/A, 1181 ZM Amstelveen, Nederland
Start: 20:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Guilty Pleasure Night: Queen Forever & DJ Appelmoes in P60;
 
Info: Na het succes van vorige edities zorgt P60 opnieuw voor een schaamteloos avondje voetjes van de vloer! Swing vanavond je heupen los op de onweerstaanbare songs van Queen en de meest herkenbare tunes van hitmachine DJ Appelmoes. Stilstaan is geen optie!

De magistrale Nederlandse tributeband Queen Forever doet bij elk concert het publiek en voorál de kenners versteld staan van de onnavolgbare wijze waarop alle hit-nummers worden vertolkt. Het verbazingwekkende is, dat alles live wordt gespeeld, dus zonder orkestbanden.

Qua sound komt de band griezelig dicht in de buurt van het origineel en ook in de presentatie weten de topmuzikanten Queen neer te zetten zoals een ieder die nog op het netvlies heeft.

Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een overtuigende Freddy Mercury. Zanger Timothy Drake weet tijdens de show, met aan zijn zij Brian May vertolker, topgitarist Jouke Westerhof, de legendarische zanger op grandioze wijze weer tot leven te brengen.

In veel landen, waaronder Spanje, Italië, Groot Brittannië, Duitsland en Mexico had de band inmiddels groot success. Timothy heeft zelfs de eer gehad om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen zingen, wat zeker iets zegt over zijn geloofwaardigheid en likeability als Freddie Mercury.

Queen Forever is een koninklijke act die je móet zien, horen en ervaren! En dat is nog niet alles! Zodra de laatste noten hebben geklonken neemt local hero DJ Appelmoes weer plaats achter de draaitafels. Zoals we inmiddels van hem gewend zijn leidt hij je met verve door een luchtig arsenaal aan vergeten hits, oude klassiekers en nieuwe pareltjes. Een avondje onbezorgd dansplezier is gegarandeerd!

>> Meer informatie & tickets: http://p60.nl/agenda/1835 
Reageer: