agenda-to.com
concertkalender België Nederland

22-07-2017 - Yale 3D World Magic & Fun - Kursaal Oostende

Datum: zaterdag 22-07-2017 
Locatie: Kursaal Oostende, Monacoplein , 8400 Oostende, België
Start: 11:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Yale 3D World Magic & Fun;
 
Info: YALE 3D WORLD IS NIEUWE ZOMEREXPO IN KURSAAL

Van 24 juni tot 3 september komt de expo Yale 3D World Magic & Fun naar de Stad aan Zee. Naast de klassieke 3D-panelen waarin bezoekers kunnen poseren en foto’s nemen van elkaar wordt dit jaar nog meer de kaart getrokken van de 3D-technologie. Vergeet jullie fototoestel niet!

PLEZIER MET HET HELE GEZIN
Yale 3D World Magic & Fun is uitgegroeid tot een happening waar plezier voor het hele gezin centraal staat. Het evenement is tweeledig met nieuwe 3D-technologieën en 3D-decors waarin de bezoekers kunnen poseren en foto’s nemen van elkaar. De expo is onderverdeeld in verschillende themazones in de Ridderzaal en de Delvauxzaal van het Kursaal.

VEEL NIEUWIGHEDEN
3D-technologie is een ruim begrip en is nog steeds in volle ontwikkeling. Tijdens de expo in 2016 werd al geëxperimenteerd met een AR-film (Augmented Reality). De bezoekers zagen zichzelf op een groot scherm vanop 8 meter afstand en bewogen mee met de gebeurtenissen op het scherm. Dit jaar gaat de nieuwe AR-film over een zoo en is meteen een première voor de Belgische markt. Ook VR (Virtual Reality) komt aan bod, net als het fenomeen ‘mapping’: hier zitten de bezoekers aan een tafel op restaurant en genieten ze van een virtuele maaltijd met animatie op en rond hun bord. Voor de eerste keer wordt ook een 3D-kortfilm gebracht, net als een fotobooth met green key. De bezoekers kunnen plaatsnemen in een gocart en worden gelinkt aan een grappige achtergrondfoto die als souvenir kan worden meegenomen.

3D-DECORS IN THEMA
De geschilderde decors vormen het klassieke deel van de expo en zijn onderverdeeld in themazones. De bezoekers zullen onder andere kunnen poseren op wenskaarten en met bekende figuren als de Hulk, Harry Potter, Johnny Depp, The Minions en Super Mario. In de themazone rond België komen nationale thema’s en producten aan bod zoals surfen op een Brusselse wafel, een leeggelopen bol van het Atomium oppompen, fuiven met Dimitri Vegas & Like Mike of zeilen op een blok chocolade. Humor is de leidraad doorheen het bezoek.

VOORVERKOOP MET KORTING
Voor alle vroege boekers die hun tickets bestellen voor 31 mei is er een korting voorzien van 3 euro per ticket. Deze korting is niet cumuleerbaar met de korting voor de inwoners van Oostende. De korting voor de Oostendenaars bedraagt 5 euro per aangekocht ticket en is geldig in de periode van 24 juni tot 14 juli en van 25 augustus tot 3 september.

TICKETS
Kinderen (< 4 jaar): gratis
Kinderen (4-12 jaar): 9 euro
Senioren (+65 jaar): 10,50 euro
Studenten (studentenkaart / max 25 j): 10,50 euro
Rolstoelgebruikers en begeleiders: 10,50 euro
Volwassenen: 12,50 euro

RESERVATIE
www.ticketmaster.be
070 66 06 01 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende 
Reageer: