agenda-to.com
concertkalender België Nederland

14-08-2017 - Conor Oberst - M. Ward - Big Thief -

Datum: maandag 14-08-2017 
Locatie: Openluchttheater Rivierenhof, Turnhoutsebaan 232, 1200 Deurne, België
Start: 19:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Conor Oberst - M. Ward - Big Thief;
 
Info: CONOR OBERST
Rolling Stone beschouwt hem tot de beste songwriters van zijn generatie, anderen zien in hem een indie Bob Dylan. Of de Amerikaanse songwriter Conor Oberst nu onder zijn eigen naam speelt, of onder zijn band Bright Eyes of in de überband Monsters of Folk, het resultaat klinkt steeds even doorleefd, puur als pakkend.

Begin dit jaar gaf hij een sober, intiem optreden voor een uitverkochte Ancienne Belgique, dat gesmaakt werd door het publiek. Deze zomer komt hij terug voor een intimistische show in de magische setting van het OLT, in goed gezelschap van zijn kompaan M. Ward.

M. WARD
M. Ward is altijd een beetje in de marge gebleven, maar onder Americana- en folkliefhebbers kan hij rekenen op een stevige achterban. Hij is een van de beste songwriters van zijn generatie en een meestergitarist. Onmiskenbaar is ook zijn stem, die tegelijk zacht als bitter kan klinken. Zijn muziek is volstrekt origineel, maar klinkt tegelijkertijd alsof het al jaren bestaat. Bovendien maakte hij ook deel uit van de supergroep Monsters of Folk samen met Conor Oberst (Bright Eyes) en Jim James (My Morning Jacket). Anderen kennen hem dan als Him van het duo She&Him, waarin She -New Girl actrice Zooey Deschanel- prachtige zoete liedjes zingt

Het is al van Rock Werchter 2012 geleden dat M. Ward nog in België speelde en wat het zo bijzonder maakt, is dat hij het openluchttheater deelt met zijn beste maat Conor Oberst. We moeten er geen tekening bij maken dat dit een onvergetelijke avond gaat worden… misschien hangt er wel een duet in de lucht.

BIG THIEF (solo)
Big Thief is de eigenzinnige band rond zangeres/gitarist Adrianne Lenker en gitarist Buck Meek. De gruizige en melodieuze indierock wordt afgewisseld met psychedelische folky songs.

VVK € 29
Kassa € 33

JONGERENKORTING -26 jaar
VVK € 26
Kassa € 30 
Reageer: