agenda-to.com
concertkalender België Nederland

21-10-2017 - Brit Floyd - Immersion World Tour 2017 | De

Datum: zaterdag 21-10-2017 
Locatie: Oosterpoort, Trompsingel 27, 9724 DA Groningen, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Brit Floyd - Immersion World Tour 2017; De Oosterpoort;
 
Info: Brit Floyd, de legendarische Pink Floyd tribute band komt naar op zaterdag 21 oktober naar De Oosterpoort voor een spetterende show. Gewapend met meer dan een miljoen dollar aan beeld- en geluidsmateriaal gaat het dak er gegarandeerd af! Brit Floyd bestaat uit de beste Pink Floyd tribute-muzikanten ter wereld en brengt een spectaculair eerbetoon aan de legendarische band die in de jaren ’70 en ’80 de muziekwereld op z’n kop zette.

Na hun succesvolle tour in 2016 komt The World’s Greatest Pink Floyd Show terug met een compleet nieuwe show genaamd Immersion. In deze show staat het Pink Floyd album Animals centraal dat dit jaar 40 jaar bestaat. Natuurlijk komen ook de vele klassiekers van de albums The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, The Wall en The Division Bell voorbij.

Een show van Brit Floyd neemt je mee op een fantastische muzikale reis met hoogtepunten uit de ongelofelijke Pink Floyd catalogus. Met een spectaculaire lichtshow gemaakt met de allerlaatste technologische ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid, kan je niet anders dan opgaan in deze unieke audiovisuele totaalervaring. Koop dat kaartje en maak zelf mee waarom deze show past in de Immersion World Tour 2017. 
Reageer: