agenda-to.com
concertkalender België Nederland

16-11-2017 - And So I Watch You From Afar + It It Anita | VERA

Datum: donderdag 16-11-2017 
Locatie: Vera, Oosterstraat 44, 9711 NV Groningen, Nederland
Start: 20:30 
Category: Concert 
Artiest(en): And So I Watch You From Afar; It It Anita; VERA Groningen;
 
Info: Het Ierse And So I Watch You From Afar komt na vier jaar eindelijk weer terug in de club. De band lijkt niet te stoppen met inmiddels vier snoeiharde albums op zak en een lange reeks aan ijzersterke live optredens. Eerder wonnen ze drie jaar op een rij de 'Choice Music Prize' voor Iers album van het jaar.
Heel wat jaren verder zijn de liveshows van de heren een fenomeen geworden. De band gaat tekeer als een vernietigende machine die telkens nét niet helemaal op hol slaat, en met reden: voor muziek die zo dynamisch is als deze is controle wel een vereiste. Gefreakte mathrock-riedeltjes wisselen af met traag en zwaar gitaargeweld, maar af en toe is er ook nog ruimte om even weg te dromen, en dat alles soms in een nummer van 5 minuten gepropt.
ASIWYFA is als een speeddate tussen het zwaar op de maag liggende Amenra en de bloedmooie melodieën van Explosions in the Sky. Het wordt een zeker een show die je niet wilt missen!

Aan het begin van de avond staat It It Anita op het podium. De Belgen halen inspiratie uit bands zoals At The Drive In, Mogwai en Sonic Youth. Met hun luide en energieke noise rock komen ze de zaal goed opwarmen voor de show van And So I Watch You From Afar. 
Reageer: