agenda-to.com
concertkalender België Nederland

16-12-2017 - The Charm The Fury + Support - de Flux

Datum: zaterdag 16-12-2017 
Locatie: de Flux, Zuiderkerkstraat 2, 1501 NE Zaandam, Nederland
Start: 21:30 
Category: Concert 
Artiest(en): The Charm The Fury; Support;
 
Info: Binnen enkele jaren heeft The Charm The Fury een waar metalimperium opgebouwd in zowel binnen als buitenland. Na vele uitverkochte shows is het nu de beurt aan De Flux om deze explosieve band te ontvangen.

Vier jaar geleden bracht The Charm The Fury zijn debuutalbum uit. De band heeft sindsdien een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het nieuwe album The Sick, Dumb And Happy is een album vol woede over de huidige staat van onze planeet. Het viel niet mee om het album te schrijven. Er heeft een hoop bloed, zweet, tranen en antidepressiva in het album gezeten’, aldus drummer Mathijs. Gelukkig is het resultaat het allemaal waard. Zowel fans als critici ontvangen de nieuwe plaat met open armen.

Frontwomen Caroline Westendorp is een echte powervrouw. Als donder bij heldere hemel brengt ze haar gutteral screams ten tonele om ze vervolgens te alterneren met melodieuze, heldere vocalen. De rest van de band staat haar bij met strakke riffs, heavy breakdown en uitzinnige energie. Deze band heeft de songs, de wilskracht en het charisma om uit te groeien tot een van Nederlands grootste metalbands ooit! 
Reageer: