agenda-to.com
concertkalender België Nederland

13-10-2017 - Douwe Bob & Dutch String Collective | Groningen -

Datum: vrijdag 13-10-2017 
Locatie: Stadsschouwburg, Turfsingel 86, 9711 VX Groningen, Nederland
Start: 20:15 
Category: Concert 
Artiest(en): Douwe Bob & Dutch String Collective; Groningen;
 
Info: Wegens de grote belangstelling voor het concert van Douwe Bob op donderdag 12 oktober geeft Douwe een extra concert op vrijdag 13 oktober in de Stadsschouwburg! De kaartverkoop voor dit extra concert is gestart.

Douwe Bob bracht in vier jaar tijd drie albums uit die door de pers unaniem lovend zijn ontvangen, won tweemaal achtereen de prestigieuze Edison Popprijs, speelde Pinkpop en talloze andere festivals plat, verkocht keer op keer zijn volledige clubtours uit en vertegenwoordigde Nederland op het Songfestival. Je kunt dus wel zeggen dat Douwe Bob dé artiest van het moment is, en zijn hoogtepunten elkaar in een bizar hoog tempo opvolgen. Dan is het toch een keer tijd voor gas terug. Ofwel: ‘Slow Down’.

Daarom besloot Douwe dat hij een romantisch programma wil brengen met een strijkorkest én vijfkoppige band. Op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober komt hij naar de Stadsschouwburg Groningen voor zijn ‘Heartstrings’ tour en zal hij in de intieme setting van de schouwburg optreden. Gegarandeerd een bijzondere avond!

“Ik wil op het podium mijn hart laten spreken en het publiek daarmee in het hart raken. Ik jaag mijn dromen achterna, wil risico’s nemen. Dat ik deze tour een prachtig strijkorkest mee kan nemen naar al die prachtige zalen is een droom die uitkomt. Ik ben verliefd op de georkestreerde pop van de jaren ’60 en ’70. Dusty Springfield, Glen Campbell, Harry Nilsson, dat zijn mijn helden. Geïnspireerd door de songs uit die tijd ga ik in Heartstrings op zoek naar de kern van mijn eigen liedjes.” 
Reageer: