agenda-to.com
concertkalender België Nederland

15-06-2017 - Pocoloëzie - De Vieze Gasten

Datum: donderdag 15-06-2017 
Locatie: De Vieze Gasten, Haspelstraat 31, 9000 Gent, België
Start: 19:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Pocoloëzie;
 
Info: De afgelopen jaren organiseerde ontmoetingshuis Poco Loco met succes hun eigen poëziefestival. Dit jaar zijn ze toe aan de 15de editie en dan mag het al eens wat meer zijn. Daarom sloegen ze de handen in elkaar met bevriende organisaties om er een nog groter feest van te maken. Samen met Bij’ De Vieze Gasten, Villa Voortman en De Klik, brengen ze 15 juni 2017 hun poëzie aan de man of vrouw onder een nieuwe formule: een prachtige poëziewandeling doorheen het gebouw van Bij’ De Vieze Gasten en het Pierkespark.

Vanaf 18u30 openen de deuren van het café van Bij’ De Vieze Gasten voor alle minnaars van het woord, cultuurfreaks, sympathisanten, poëzieliefhebbers, lettervreters, poetryslammers of boekenwurmen die de avond graag starten met een hapje en een drankje.

Klokslag 19.30u luidt het vertrek van de wandeling in. Langsheen verschillende locaties zullen een twintigtal dichters van Poco Loco, Bij’ Vieze Gasten, Villa Voortman en de Klik je bij valavond opwachten voor een prachtig staaltje poëzie.

We sluiten de avond af in stijl met Peter Holvoet-Hanssen vergezeld door een muzikaal sluitstuk verzorgd door de Poco Loco Swingers.

Toegangsprijs €6 - reductie €3 - UiTpas met kansentarief €2

Pocoloëzie is een samenwerking van ontmoetingshuis Poco Loco, Villa Voortman, De Klik & Bij’ De Vieze Gasten


reserveren kan vanaf 22 mei - 10.00u 
Reageer: