agenda-to.com
concertkalender België Nederland

26-01-2018 - MACCA - The Paul McCartney Story - Kursaal Oostende

Datum: vrijdag 26-01-2018 
Locatie: Kursaal Oostende, Monacoplein , 8400 Oostende, België
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): MACCA - The Paul McCartney Story;
 
Info: MACCA - THE PAUL MCCARTNEY STORY
Zevenenveertig jaren muzikale hoogtepunten uit het leven van poplegende Paul McCartney passeren de revue in de avondvullende theatershow Macca: The Paul McCartney Story.

Met in de hoofdrol Emanuele Angeletti, bekend van de spraakmakende West End musical ‘Let it be’. Angeletti vertolkt het popfenomeen zo authentiek, dat het publiek zich in een concert met de echte McCartney waant. Een theatershow die zijn gelijke niet kent, met authentieke kostuums uit de hoogtijdagen van McCartney en The Beatles en een ijzersterke cast van West End musicalsterren als John Brosnan en Luke Roberts.

De eerste helft van de voorstelling is een authentieke remake van de legendarische concerttour ‘Wings Over The World’ in 1975 en 1976. Het toneel, de kostuums, de sound, alle details kloppen.

In het tweede deel worden de solo hits van McCartney en favorieten uit het Beatles tijdperk afgestoft. Ervaar het drama van ‘Live and Let Die’, het pathos van ‘No More Lonely Nights’ en de nostalgie van ‘Band On The Run’. Beleef het muzikale leven van Paul McCartney in een tijdreis die voert van 2017 naar 1970.

Een unieke ode aan een popheld, door een meesterlijk artiest die zich tot in detail de kneepjes heeft eigen gemaakt waarmee McCartney zijn publiek bespeelde. Emanuele Angeletti is simpelweg briljant!

TICKETS
€ 38 - € 33 - € 28 (incl reservatiekosten)

RESERVATIE
www.ticketmaster.be
070 66 06 01 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende 
Reageer: