agenda-to.com
concertkalender België Nederland

03-03-2018 - Nacht van het Cabaret - Winnaar Leids

Datum: zaterdag 03-03-2018 
Locatie: Veste, De, Asvest 1, 2611 PK Delft, Nederland
Start: 21:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Nacht van het Cabaret - Winnaar Leids Cabaretfestival 2018 e.a.;
 
Info: Prikkelend succesnummer in ons aanbod - Op het scherp van de snede, verrassend en ieder jaar weer compleet een nieuw humorpakket, dat is de ‘Nacht van het cabaret’ in Theater de Veste. We prijzen ons gelukkig met een zeer sterke cabaretprogrammering en de ‘Nacht van het Cabaret’ is traditiegetrouw een sterke loot in dit aanbod. Maak kennis met aanstormend talent en cabaretiers van naam en faam op zaterdagavond 3 maart. Tot in de late uurtjes treedt een reeks van cabaretiers op, waaronder de winnaar van het Leids Cabaretfestival 2018, Pieter Verelst en Christel de Laat.

Christel de Laat uit Schijndel timmert flink aan de weg. De comédienne-actrice is veelvuldig op televisie te zien, o.a. in het populaire tv-programma Toren C. Daarnaast tourt ze ook met haar shows langs de theaters.

Pieter Verelst won tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de persoonlijkheids- als de juryprijs voor zijn programma Mijn broer en ik. Volgens het juryrapport verraste Verelst 'van de eerste tot de laatste seconde, van zijn spannende opkomst tot zijn gevoelig slot.'

De volledige line-up wordt later bekend gemaakt. 
Reageer: