agenda-to.com
concertkalender België Nederland

16-05-2018 - Gravity & Other Myths (GOM) - A Simple Space

Datum: woensdag 16-05-2018 
Locatie: Veste, De, Asvest 1, 2611 PK Delft, Nederland
Start: 20:15 
Category: Concert 
Artiest(en): Gravity & Other Myths (GOM) - A Simple Space [Festival Visuals];
 
Info: Prijswinnend circusgezelschap - Gravity & Other Myths (GOM) is een jonge Australische acrobatiekgroep die shows speelt over de hele wereld. ‘Back to basics’ lijkt het motto voor de voorstelling ‘A Simple Space’, die ze uitvoeren met zeven acrobaten en één muzikant. Op een grote zwarte mat laten ze spectaculair kunst- en vliegwerk zien waarbij ze de fysieke inspanning die dat kost niet verbloemen. Het is speels, creatief en razendknap tegelijk, en zoals dat bij goed circus hoort: adembenemend.

De groep kreeg al vele internationale prijzen zoals de Australian Dance Award 2015 voor ‘Best Physical Theatre’, de Greenroom Award 2015 voor ‘Outstanding Contemporary Circus’ en de prijs voor ‘Best Circus’ tijdens het Adelaide Fringe Festival van 2013 en 2014.


Festival Visuals - Theater de Veste presenteert een bijzonder programma met visueel theater. U kunt fantasievolle en visueel spectaculaire voorstellingen uit binnen- en buitenland bezoeken waarin de beelden het verhaal vertellen en waarin niet of nauwelijks gesproken wordt. 
Reageer: