agenda-to.com
concertkalender België Nederland

13-01-2018 - Coen Verbaak e.a. - Op zoek naar Geluk - Veste, De

Datum: zaterdag 13-01-2018 
Locatie: Veste, De, Asvest 1, 2611 PK Delft, Nederland
Start: 20:15 
Category: Concert 
Artiest(en): Coen Verbaak e.a. - Op zoek naar Geluk;
 
Info: Inspirerend theatercollege - Tegenwoordig is iedereen voortdurend op zoek naar geluk . In cursussen, zelfhulpboeken, yogaklasjes en datingsites. Maar word je van die zoektocht eigenlijk wel gelukkig? En als je geluk hebt gevonden, hoe lang duurt dat gelukkige gevoel dan? En... zijn vrouwen beter toegerust voor geluk dan mannen? Hoe erg is het eigenlijk om ongelukkig te zijn? Kun je meten of iemand gelukkig is? En is het eigenlijk wel te vinden of te koop? Kortom, wat is geluk eigenlijk?

Tijdens het theatercollege ‘Op zoek naar Geluk’ worden deze en vele andere vragen onder de loep genomen door vier ‘geluksspecialisten’ uit de journalistiek, wetenschap en kunst die beroepshalve met het fenomeen geluk te maken hebben. Door middel van interviews, geluksmomentjes, geluksquotes en andere gelukszaken kan het publiek haar eigen geluksmoment beleven in het theater. Een vrolijke, lichte, luchtige en leerzame avond.

Met: Coen Verbraak – interviews, Laura Steenbergen - cognitieve neurowetenschap, Patrick van Hees – geluksprofessor en Jan Kuiper - kunst & spiritualiteit 
Reageer: