agenda-to.com
concertkalender België Nederland

14-01-2018 - Film- en venylbeurs in De Roma - Roma

Datum: zondag 14-01-2018 
Locatie: Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Antwerpen (Borgerhout), België
Start: 11:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Film- en venylbeurs in De Roma;
 
Info: We verwelkomen alle film- en platenliefhebbers op de zevende editie van de Cinema Roma-filmbeurs. Bij de verschillende standhouders op de filmbeurs kan je je laten onderdompelen in de wondere wereld van het witte doek met oude filmaffiches, attributen, foto’s, gadgets, pellicule en zoveel meer. Maar ook liefhebbers van vinyl komen aan hun trekken. Lp’s, maxi’s, singles en de daarbij horende platenhoezen ... zowel verzamelaars als koopjesjagers zullen hun gading vinden.
Daarnaast kan je een kijkje nemen in de volledig heringerichte projectiekamer van onze voormalige cinemazaal. Ivo Segers van Cinemuzee neemt je graag mee en vertelt alles wat je wilt weten over filmprojectie vroeger en nu. Deze dag kan je ook tickets kopen aan kortingprijs voor alle concerten en voorstellingen in De Roma. Ten slotte kan je in onze gezellige foyer genieten van koude en warme drankjes, soep, belegde broodjes en taart!
Een inkomticket (€ 4) voor de beurs koop je gewoon aan de deur. Standhouders kunnen hun plaats (max. 8m) reserveren aan € 10 per lopende meter. 
Reageer: