agenda-to.com
concertkalender België Nederland

14-12-2017 - Mister & Mississippi | Burgerweeshuis -

Datum: donderdag 14-12-2017 
Locatie: Burgerweeshuis, Het, Bagijnenstraat 9, 7411 PT Deventer, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Mister & Mississippi; Burgerweeshuis;
 
Info: Mister and Missisippi heeft muzikaal een nieuwe koers en richting ingeslagen voor het derde album Mirage, opgenomen in Kytopia in Utrecht. De sound wordt gedomineerd door een zwaar en donker geluid van synths, bas en drums, geserveerd met majestueuze gitaarmelodieën en sterke vocalen.
In opbouw, dynamiek en climax is de band venijniger dan ooit en blijft er weinig over van de rustige indie-folk-sound die de eerste albums kenmerkte. Dat zal ook gevolgen hebben voor de liveshows, waar de band een steviger geluid zal neerzetten, ondersteund door een meer dynamische visuele beleving.

ELLA

De Nederlands-Zwitserse muzikante Ella van der Woude staat bekend als een veelzijdig talent: als filmcomponist, als zangeres van wijlen Houses en sinds dit jaar als bandlid van indiepopband Amber Arcades.
Van der Woude’s nieuwe project ELLA verzoent voor het eerst haar vernuft als zangeres, songwriter, producer en arrangeur.
Tussen de spaarzame mix van subtiele gitaarmelodieën, minimale elektronica en vlossige synths spreken de stiltes hardop en beklijven de woorden als kriebels in je maag. 
Reageer: