agenda-to.com
concertkalender België Nederland

13-08-2017 - De Kleine Prins (6+) - Theater Zuiderpark

Datum: zondag 13-08-2017 
Locatie: Openluchttheater Zuiderpark, Henriette Roland Holstweg 100, 2533 ST Den Haag, Nederland
Start: 11:00 
Category: Concert 
Artiest(en): De Kleine Prins (6; );
 
Info: "Grote mensen willen soms iets worden wat ze eigenlijk al zijn. Ze begrijpen nooit iets uit zichzelf en het is vervelend hen alles uit te moeten leggen."
- De Kleine Prins

Op zondag 13 augustus brengt Theater van Santen de minimusical De Kleine Prins. De voorstelling is gebaseerd op het bekende boek Le petit prince, geschreven door de Franse schrijver en vliegenier Antoine de Saint-Exupéry. Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen (en zelf grote mensen) te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen. Een mooie voorstelling met live muziek, dans, zang en de nodige humor!

Over De Kleine Prins
De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet. De prins is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen. Zo ontmoet hij o.a. een koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen. De Kleine Prins schiet de vliegenier te hulp en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

Tickets
- Regulier: € 9,00 (consumptie inbegrepen)
U kunt met Ooievaarspas 1 kaartje reserveren – stuur een email naar: kaartverkoop@zuiderparktheater.nl. Wij sturen u dan een bevestiging dat het kaartje vanaf een uur voor het concert kan worden betaald aan de kassa. Daar wordt ook uw kaart gecontroleerd.
- Ooievaarspas: € 3,50 (consumptie niet inbegrepen)
- Familiepakket, 4 kaarten (alleen in de voorverkoop): € 33,80 (4 consumpties inbegrepen) (dit is 15% korting per toegangskaartje) 
Reageer: