agenda-to.com
concertkalender Belgiƫ Nederland

17-07-2017 - Blauwdruk op Valkhof Festival - Valkhof Festival

Datum: maandag 17-07-2017 
Locatie: Valkhof Festival, Voerweg 2, 6511RT Nijmegen, Nederland
Start: 19:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Blauwdruk op Valkhof Festival;
 
Info: Tijdens de zomerfeesten zijn we te vinden in het gras van het Valkhofpark, met ondergaande zon en uitzicht op de Waalbrug. Denk daarbij de aanstekelijke ritmes van Andy Hart, KAMMA & Masalo en Guus Christian en het belooft een heerlijke zomerdag te worden!

Gratis toegang!

? Andy Hart (Voyage Records, AUS)
Als DJ onderdeel van de 'Oz' wave van de laatste jaren, waar ook Tornado Wallace, Francis Inferno Orchestra en Mall Grab toe behoren, een van de beste export-producten van Australische bodem. Qua sound is Andy Hart een allround partystarter, die met veel energie oude house en disco naadloos naast nieuwe en onbekende muziek legt in zijn sets. Zijn snor kan zich moeiteloos meten met die van onze resident Guus 'Gustache' Christian dus dit maakt hem een no-brainer voor Blauwdruk.
? bit.ly/ListenToAndyHart

? Kamma & Masalo (Brighter Days/Sounds Familiar, NL)
KAMMA kennen we nog van een Blauwdruk avond in Merleyn. Samen met Masalo zijn ze de residents van een van Amsterdams vetste housefeesten (Brighter Days) en tourden ze afgelopen maand met maatje Jamie 3:26 langs Japans underground clubs. In juli betoveren ze Club Voerweg met een set vol aanstekelijke ritmes, zomerse melodie en smaakvolle platen uit de rijke Chicago-house traditie.
? bit.ly/ListenToKammaMasalo

? Guus Christian (Nijmegen)
De opening van het Valkhofpodium wordt verzorgd door Guus Christian, die met een tas vol platen van over de hele wereld de toon zet voor de rest van de avond: melodieus, vrolijk, dansbaar en zomers. Met de zakkende zon en de Waalbrug op de achtergrond warmt hij de vermoeide dansbenen weer op.
? bit.ly/BlauwdrukSoundsGuus

Na twaalven gaan we door in Merleyn: bit.ly/BlauwdrukAfter 
Reageer: