agenda-to.com
concertkalender België Nederland

26-09-2017 - Don Vitalski speelt "De Ideale

Datum: dinsdag 26-09-2017 
Locatie: Arenbergschouwburg, Arenbergstraat 26-28, 2000 Antwerpen, België
Start: 20:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Don Vitalski speelt "De Ideale Schoonzoon";
 
Info: VERSCHILLENDE DATE: 26+27.09
ARENBERG // DE KLEINE // € 12 / € 10
Voor deze voorstelling geldt de VT-korting

Na een leven lang te hebben rondgedobberd als een uitbundig vrijgezel, is de levende legende Don Vitalski, tot zijn eigen schrik, tamelijk plotseling een huisvader geworden - met een relatie, een garage en twee kinderen. “En dat terwijl ik maar één kind wilde - en twéé relaties.”

Zijn kinderen zijn schatjes - maar: als ze een nietjesmachine in handen krijgen, slaan ze hem posters van K3 in zijn rug. Zijn vrouw is fantastisch (op haar ietwat scheefgetrokken mond na)- maar: juist daardoor wordt het Vitalski duidelijk dat ze hem bedriegt met andere mannen. Waarom anders gaat ze nu ineens drie keer per dag naar de zonnebank? (Niet te vergeten: zijn vrouw is een Congolese…) Deze en andere angstaanvallen spelen Vitalski parten, totdat hij beslist: “Onderhand moet ik dan ook zélf maar eens vreemdgaan!!…” Vol goede moed heeft hij zijn bovenlijf reeds ingezalfd - totdat daar plotseling zijn schoonfamilie voor de deur staat…

“De Ideale Schoonzoon” is Vitalski's vijftiende avondvullende comedy show. Na enige meer omstandige theaterproducties, is “De Ideale Schoonzoon” een rechtstreekse terugkeer naar zijn roots: comedy zonder franje, pur sang, met een duizelingwekkende vaart - maar tegelijk één grootse vertelling. Want Vitalski is ook steeds, behalve een comedian, een rasverteller.

In de pers

"Vitalski volg ik op de voet." (Jan De Smet in De Standaard)
"Als ik Vitalski bezig zie, word ik wel eens jaloers.” (Philippe Geubels in Humo)
“Soms lijkt het alsof je naar Toon Hermans zit te kijken.” (Raf Walschaerts in De Standaard) 
Reageer: