agenda-to.com
concertkalender België Nederland

15-11-2017 - Danstheater Aya - Sluier - Theater Heerlen

Datum: woensdag 15-11-2017 
Locatie: Theater Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein 145, 6411 AS Heerlen, Nederland
Start: 19:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Danstheater Aya - Sluier;
 
Info: Sluier is een mooi en heftig sprookje van duizend-en-één-dagdromen en nachtmerries vol dans, spel en live Arabische zang. Een danstheatervoorstelling met een universeel verhaal over het spanningsveld tussen religie en verliefdheid.

Wat doet het met je als je 24 uur per dag in de gaten gehouden wordt, door broers, neefjes, buren? En wat gebeurt er als je verliefd wordt op een niet-moslim en in een Romeo en Julia-achtige situatie belandt? Gegrepen door de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de liefde. Een liefde die verboden is volgens je familie. Wat doe je dan? Ga je je gevoel achterna, alleen zonder familie?

AYA
Aan de hand van de persoonlijke verhalen van de dansers vertelt Aya in Sluier hoe het is om nu met een moslimachtergrond in Nederland te leven. In een spagaat tussen de Nederlandse opvattingen en wat er door de ouders is bijgebracht. De tweespalt tussen familie en het eigen leven en hoe je daarmee omgaat.

Deze voorstelling behoort ook tot de reeks Avontuurtjes (boekt u 3 voorstellingen, dan betaalt u voor 1 Avontuurtje slechts € 9,-!). 
Reageer: