agenda-to.com
concertkalender België Nederland

11-10-2017 - Autumn Falls: Micah P. Hinson Presents The Holy

Datum: woensdag 11-10-2017 
Locatie: Arenbergschouwburg, Arenbergstraat 26-28, 2000 Antwerpen, België
Start: 20:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Autumn Falls: Micah P. Hinson Presents The Holy Strangers;
 
Info: ARENBERG // CLUB // € 10 / € 12

Weinig mensen hebben een stem die zo doorleefd is als die van Micah P. Hinson. En geleefd heeft hij zeker. Drugs, vrouwen, alcohol; ze dreigden hem al op jonge leeftijd te verslinden. Micah was zelfs een tijdje dakloos en belandde in de gevangenis, maar hij zocht en vond redding in zijn muziek. Kort daarna, in 2003, verscheen zijn debuutalbum.

Vele platen verder bewijst Micah P. Hinson dat zijn duistere verleden nog steeds een inspiratiebron is voor zijn muziek. Gelukkig voor Hinson heeft hij dat zware leven achter zich kunnen laten en heeft hij de liefde van zijn leven gevonden. Gelukkig voor ons blijft hij nog steeds zwaarmoedige, maar schitterende liedjes schrijven. Soms klinken ze akoestisch en breekbaar, dan weer intens noisy. Als een moderne troubadour grijpt hij je telkens bij je nekvel met zijn fenomenale rauwe stem, die aanleunt bij klasbakken als Johnny Cash en Bob Dylan. Gewapend met zijn gitaar of banjo en met zijn elegantie, neemt Micah P. Hinson je mee naar de verlaten vlaktes van de folk- en countryrock.

Absolute aanrader voor iedereen die zijn country graag donker en beeldschoon heeft.

Concert in kader van Autumn Falls

Een verzameling aan te ontdekken parels naast gevestigde waarden, de hele herfst lang in ‘s lands leukste concertzalen. Net zoals andere jaren zijn er een beperkt aantal combitickets verkrijgbaar waarmee je naar alle Autumn Falls concerten in alle zalen kan. Afzonderlijke tickets worden aangeboden door de zalen zelf.

Check www.autumnfalls.be voor de volledige lineup en tickets! 
Reageer: