agenda-to.com
concertkalender België Nederland

13-01-2018 - De Familie van Nielie barst van liefde! - Kwatta /

Datum: zaterdag 13-01-2018 
Locatie: Theater Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein 145, 6411 AS Heerlen, Nederland
Start: 19:30 
Category: Concert 
Artiest(en): De Familie van Nielie barst van liefde! - Kwatta / vanaf 6 jaar;
 
Info: Wil je op avontuur met een nieuwe familie? Daar is-ie dan: de Familie van Nielie! Een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond, een nieuw varken, kortom de Familie van Nielie, die almaar groter wordt.

Waar woont zo’n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je kwijt kunt raken en op kunt duiken. Waar er plek is voor iedereen. Maar eerst gaat de Familie van Nielie op huwelijksreis. Naar Siberië natuurlijk, daar zijn beren en ijskoude steppen. Of naar Venetië, daar wonen duizend katten en daar is het carnaval!


Alles is mogelijk

In de Familie van Nielie is alles mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt, de filosoof zijn hoofd door een raam steekt, en er tussen al dat nieuwe soms iets ouds en verdrietigs oppiept… Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar.


Een nieuw vierdelige familie-avontuur

De Familie van Nielie is het eerste deel van een spannend familie-avontuur dat je vier jaar lang op de voet kunt volgen. Bomvol liedjes, live muziek en poppen, in een wereld vol bouwstenen. Voor iedereen vanaf 6 jaar. 
Reageer: