agenda-to.com
concertkalender België Nederland

19-01-2018 - Rock 4 - The Beatles: Abbey Road - Theater Heerlen

Datum: vrijdag 19-01-2018 
Locatie: Theater Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein 145, 6411 AS Heerlen, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Rock 4 - The Beatles: Abbey Road;
 
Info: Rock4 meets ‘The Fab4’ in een waar huzarenstuk. En ja, u mag meezingen.

Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 wordt een bijzondere. De show staat geheel in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles.

Breed repertoire
Het eerste deel van de show bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool, zoals Eleanor Rigby, While My Guitar Gently Weeps, Blackbird, Strawberry Fields Forever en Let It Be. Maar ook solonummers van de verschillende bandleden komen aan bod, want een nummer als Imagine mag natuurlijk niet ontbreken.

Abbey Road
Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van het beroemde album Abbey Road; misschien wel het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles, met nummers als Come Together, Something, Here Comes The Sun en het prachtige Golden Slumbers. Rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica, indrukwekkend met elkaar verenigd. Precies de combinatie waarvan de vier zangers van Rock4 hun handelsmerk hebben gemaakt.

Over Rock4
Vocal Quartet Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Tenor Luc Devens is de dynamische leadzanger met een indrukwekkend groot bereik, Lucas Blommers is de heldere klassieke tenor, Luc Nelissen de warme bariton met een geweldig gevoel voor ritme en timing en Miklós Németh de solide, lage bas die zorgt voor de perfecte fundering van de groep.

Rock4 treedt sinds 2001 zeer succesvol op in Nederland, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië. De zangers wonnen diverse festivals, zoals het Vokal Total festival in Graz en het Vox Populi festival in Sankt Pölten. Daarnaast ontvingen ze een Amerikaanse CARA Award voor de beste pop/rock-cover voor hun uitvoering van Uninvited van Alanis Morissette. 
Reageer: