agenda-to.com
concertkalender België Nederland

21-12-2017 - Hans Klok - House of Horror - Orpheus

Datum: donderdag 21-12-2017 
Locatie: Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Hans Klok - House of Horror;
 
Info: Have a Spooky Christmas, gruwelijk spannend van begin tot eind
We kunnen er geen genoeg van krijgen. En daarom komt Hans Klok terug naar Theater Orpheus. Vorig jaar al scoorde House of Horror enorm, het komend seizoen zal ’s lands beste illusionist Apeldoorn opnieuw doen sidderen. Have a Spooky Christmas…. dat klinkt heel anders dan jingle bells in the snow. Het spookt!

Zo’n titel laat dus helemaal niets aan verbeelding over. Het spookt in Theater Orpheus, rillingen lopen over je rug, het gevoel van onbehagen neemt met de minuut toe. Of is het slechts verbeelding?

Macaber spel
Klok wordt als een dolle opgejaagd door voorgangers uit het verleden. Die dulden geen nieuw talent, voor een nieuwe grootmeester is geen plek. Voor dit macabere spel worden alle registers opengetrokken. Met de nieuwste technieken en het onwaarschijnlijke vermogen van Klok om illusiegrenzen te overschrijden en ons op het verkeerde been te zetten, wordt Orpheus een totaal andere plek dan het theater waar je zo aan gewend bent. Dacht je nog even onderuit gezakt te kunnen toezien… helaas, het zit er niet in. Met een actieve rol voor jou als toeschouwer wordt het in ieder geval een ervaring die je niet meer vergeet.

Familieshow
House of Horror is een familieshow met vampieren, heksen, trollen en demonen. Internationaal bekroonde circusacts zijn soepel verweven in deze jacht om macht. En the master of magic himself zal in vele gedaanten ten tonele verschijnen. Eén is zeker: hij blijft je nog lang achtervolgen.

In het AD kreeg House of Horror een plaats in de top 3 van beste theatershows van 2016. We zijn het er helemaal mee eens. Laat maar komen die orkaan! 
Reageer: