agenda-to.com
concertkalender België Nederland

22-12-2017 - The Play That Goes Wrong - Orpheus

Datum: vrijdag 22-12-2017 
Locatie: Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): The Play That Goes Wrong;
 
Info: Tranen van het lachen
Eindelijk, eindelijk is er een Nederlandse versie van The Play That Goes Wrong! Het stuk won de Best New Comedy Award, werd verkocht aan 29 landen en sinds kort ook te zien op Broadway. Wij presenteren met trots de frisse bewerking van Owen Schumacher mét een topcast. Dat garandeert razendsnelle slapstick, die je laat lachen tot de tranen je over de wangen rollen.

De feestweek
The Play That Goes Wrong vertelt het verhaal van een winkeliersvereniging die ter afsluiting van de feestweek een typisch moordmysterie uit de jaren ‘20 op de planken probeert te brengen. Dit gaat genadeloos mis. Ze raken verwikkeld in hilarische taferelen waarbij zelfs het decor het loodje legt.

Totale verwarring
De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus. Één ding is zeker: The Play That Goes Wrong levert buikpijn op. Van het lachen.

Supercast als garantie
Owen Schumacher (bekend van o.a. Koefnoen en Kopspijkers) maakte een Nederlandse bewerking, geregisseerd door Bruun Kuijt (o.a. The 39 Steps, Hart tegen Hart). De hoofdrollen worden gespeeld door komedietoppers Tina de Bruin (Bitterzoet, Gouden Bergen), Bas Hoeflaak (Droog Brood, Snorro), Anne-Marie Jung (Klokhuis, Petticoat), Rop Verheijen (Purper, Familie Kruys), Ergun Simsek (Flikken Maastricht, Van God Los) en André Dongelmans (Toren C, Het Diner).

Voor een fijne komedie waarvan je na afloopt denkt: ik voel me ineens stukken beter, moét je een ticket voor The Play That Goes Wrong bemachtigen. Het is de kleine investering meer dan waard beloven we. 
Reageer: