agenda-to.com
concertkalender België Nederland

19-12-2017 - De Man van je Leven - Orpheus

Datum: dinsdag 19-12-2017 
Locatie: Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): De Man van je Leven;
 
Info: Sprankelende komedie over liefde en wraak
Liz Snoijink, Susan Visser en Porgy Franssen zijn binnenkort in Theater Orpheus te zien in Arthur Japin’s De man van je leven. In deze sprankelende komedie gaat een vrouw op zoek naar een nieuwe liefde voor haar eigen man. En ze slaagt! Ze vindt inderdaad de perfecte kandidaat. Zo perfect dat hij haar zelf al eerder had gevonden… Wie speelt nu een spel met wie? Arthur Japin bewerkte, na Vaslav, opnieuw een van zijn romans voor het theater.

Een vervangster
De man van je leven is een verrukkelijke komedie, vertolkt door een ijzersterk acteurstrio. Het verhaal draait om Tilly (Liz Snoijink). Na twintig gelukkige jaren met haar man Marius (Porgy Franssen) wordt zij ernstig ziek. Als zij hoort dat zij niet meer beter zal worden, gaat zij -buiten hem om- op zoek naar een vervangster voor zichzelf. Iemand die straks haar plaats naast haar man kan innemen.

Affaire
Ze vindt haar, die heel speciale vrouw. Iris (Susan Visser) lijkt haar de ideale kandidaat. En inderdaad: Iris past zo perfect bij Marius dat hij haar -in het geheim- zelf al had gevonden. Hun affaire is zelfs nog maar net achter de rug.

Wie speelt met wie?
Wanneer Tilly de voormalige geliefden, nietsvermoedend, samenbrengt, verandert haar tragedie in een komedie van misverstanden. Maar wie heeft daarvan eigenlijk de regie? Wie speelt nu een spel met wie? Niets is wat het lijkt. Met zo’n verhaal en zo’n cast zijn de voorwaarden voor een fijne avond theater geregeld! De man van je leven, dat gunnen we iedereen! 
Reageer: