agenda-to.com
concertkalender België Nederland

18-01-2018 - Marian Mudder - Sofasessies - Orpheus

Datum: donderdag 18-01-2018 
Locatie: Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Marian Mudder - Sofasessies;
 
Info: Stand-up Therapy
Sofasessies is een pittige, komische en vooral heel persoonlijke voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken.

Jarenlang op zoek
Jarenlang is Marian Mudder op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten en depressies: reguliere en alternatieve therapieën, - van nlp tot rebirthing -, talloze workshops en zelfhulpboeken. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses en hierdoor juist alleen maar méér problemen.

Memoir
In het voorjaar van 2017 verscheen van haar hand Sofasessies, een kruising tussen een memoir en een zelfhulpboek waarin zij schrijft over haar zoektocht in therapieland. Dit boek is het vertrekpunt voor een heerlijk avondje stand-up-therapy met Marian. In Sofasessies durft ze zich bloot te geven, vertelt ze openhartig over dat wat haar het meest kwetsbaar maakt. Maar niet uitputtend of droefgeestig. Met een flinke dosis zelfspot en relativeringsvermogen fileert zij alle therapieën op scherpe en geestige wijze. En vertelt ze gelukkig ook wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.

Marian Mudder is actrice (o.a. Baantjer) en schrijfster (o.a. Geluksblind, Volgende keer bij ons, Opium).

'Spirituele fluffiness’
Een reactie van een van de eerste lezers van het boek Sofasessies: “Marian, ik ben aan het lezen, wat een waanzinnig boek heb je geschreven. Zo ontroerend, herkenbaar je beschrijft het zo ontzettend goed, leuk, koelbloedig eerlijk, grappig, ik moet zó om je lachen! Treffend en in klare mensentaal, ontdaan van werkelijke alle 'spirituele fluffiness’.” 
Reageer: