agenda-to.com
concertkalender België Nederland

07-12-2017 - Vriendenborrel Lavinia Meijer - Orpheus

Datum: donderdag 07-12-2017 
Locatie: Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, Nederland
Start: 18:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Vriendenborrel Lavinia Meijer;
 
Info: De laatste jaren is de harp enorm in populariteit toegenomen. Met jonge musici als Remy van Kesteren en Lavinia Meijer voorop. En laten we die laatste nu net in Orpheus mogen ontvangen dit seizoen!

Lavina vertelt Vrienden van Orpheus op deze avond alles over haar liefde voor het instrument. Zij laat u zien en horen waar de charme van de harp verborgen zit en hoe zij die er - als geen ander - uit weet te krijgen.

Na afloop drinkt u samen met andere Vrienden van Orpheus een gezellige borrel én kunt u de voorstelling die zij uitvoert met schrijver Abdelkader Benali met €5 korting bezoeken.

Vriendenactiviteiten in Orpheus

Elk theaterseizoen stelt Orpheus voor haar Vrienden een aantrekkelijk en exclusief Vriendenprogramma samen. De activiteiten hebben altijd een culturele insteek. Van Vriendenborrel tot theaterreis: u maakt altijd wat bijzonders mee. De activiteiten zijn informeel opgezet, zodat er altijd persoonlijk contact is tussen u en Orpheus-medewerkers. Meer informatie over Vrienden van Orpheus, kijk op orpheus.nl/vrienden 
Reageer: