agenda-to.com
concertkalender België Nederland

18-01-2018 - Shock 12+ - Thrillermusical - Orpheus

Datum: donderdag 18-01-2018 
Locatie: Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Shock 12; - Thrillermusical;
 
Info: Loeispannend verhaal op muziek
Een rampscenario, in de vorm van een thrillermusical voor de jeugd. Zo’n bijzondere productie verdient de ruimte, Theater Orpheus geeft die.

Je beste vriendin verdwijnt
Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar bebloede jas en haar telefoon worden teruggevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst! Het grijpt je naar de keel, wat is er die avond gebeurd?

De moordenaar komt terug
Met heel veel moeite pak je de draad weer op. Pas maanden later lukt het om je leven weer een beetje op de rit te krijgen. Maar dan komt de moordenaar terug. En deze keer voor jou. Kun je nog vluchten?

Bestseller
Shock, de loeispannende thrillermusical, is gebaseerd op de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young-Adult-schrijver van dit moment in Nederland. De voorstelling voor onze gasten vanaf 12 jaar, is gemaakt door het team van de thrillermusical Vals en BOY 7 Live on stage.

Nieuwe generatie theatertalent
Met Britt Scholte, Priscilla Knetemann, Vivian Panka, Dorine Meijerhof en Anniek Mommers staat een nieuwe generatie theatertalent op. Hun entree is, dankzij het verhaal van Wallis de Vries, het script van Bruun Kuijt en de muziek van Fons Merkies indrukwekkend!

Zelf op de cover van de volgende bestseller?
Leuk is dat voordat Shock begint een covermodelwedstrijd in het theater plaatsvindt. Wie meedoet maakt kans om covermodel te worden voor het nieuwste boek van Mel Wallis de Vries! 
Reageer: