agenda-to.com
concertkalender België Nederland

08-12-2017 - Tineke Schouten - T-Splitsing (reprise) - Orpheus

Datum: vrijdag 08-12-2017 
Locatie: Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Tineke Schouten - T-Splitsing (reprise);
 
Info: Voor vanavond is de keuze gemaakt: u neemt de ‘afslag Theater Orpheus’
Keuzes maken we iedere dag. We kiezen de kleur sokken die we dragen en we kiezen ervoor onze baan op te zeggen. We vertrekken met alles wat we hebben naar het buitenland of blijven zitten waar we zitten. De ene keuze sluit diverse andere mogelijkheden uit. We staan niet zelden op een t-splitsing en dienen dan net als Tineke Schouten een keuze te maken.

Tineke Schoutens nieuwe voorstelling
T-Splitsing is de nieuwe theatervoorstelling van Tineke Schouten. Ze kijkt nog eens goed naar de keuzes die zij in het verleden heeft gemaakt. Hoe is ze bijvoorbeeld cabaretière geworden in plaats van zangeres? Ze was helemaal niet van plan om grappen te vertellen op het podium. Waarom kiest ze voor het podium in plaats van meer vakantie met haar gezin? Al die keuzes kunnen behoorlijk gaan vermoeien. Tineke Schouten verzorgt in T-Splitsing een flinke dosis humor die het allemaal een stuk leuker maakt.

T-Splitsing met haar bekende typetjes
Met T-Splitsing zet Tineke Schouten opnieuw een sterke voorstelling neer. Ze ziet de humor in van haar eigen keuzes. Bovendien zullen een aantal van haar bekende typetjes natuurlijk niet ontbreken. Vanavond neemt u de ‘afslag Theater’ en op dit moment is het tijd om de ticket(s) te bestellen. Dat is voor nu de enige juiste keuze. 
Reageer: