agenda-to.com
concertkalender Belgiƫ Nederland

09-12-2017 - Finalistentournee AKF - Orpheus

Datum: zaterdag 09-12-2017 
Locatie: Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Finalistentournee AKF;
 
Info: Het beste van het Amsterdams Kleinkunst Festival bij ons in Theater Orpheus
De finalisten van de Wim Sonneveldprijs 2016 hebben drie intensieve selectierondes overleefd. Ze hebben een spannende halve finale gespeeld en het op die manier geschopt tot de finale. Eerdere finalisten waren bijvoorbeeld Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Yentl & De Boer, Pieter Derks en Louise Korthals. Stuk voor stuk geslaagde cabaretiers die regelmatig bij ons op de planken staan. Het Amsterdams Kleinkunst Festival staat voor inspirerend en overtuigend jong talent. De Finalistentournee Wim Sonneveldprijs 2016 staat garant voor een mooie avond talentvol cabaret.

Kilometers maken na het Amsterdams Kleinkunst Festival
De finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival gebruiken de Finalistentournee Wim Sonneveldprijs 2016 letterlijk en figuurlijk om kilometers te maken. Ze zoeken naar een permanente plaats in het vak, van waaruit ze de theaters op termijn aan kunnen gaan doen met hun eigen avondvullend programma. De finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival spelen door het hele land hun voorstelling waarmee ze de finale wisten te bereiken.

Finalistentournee Wim Sonneveldprijs 2016
Tijdens de Finalistentournee Wim Sonneveldprijs 2016 krijgen de finalisten coaching en professionele begeleiding door zowel regisseurs als theatermakers. Bovendien is er steevast een ervaren presentator aanwezig die de avond aan elkaar praat en leuke ins en outs van zowel de cabaretiers als het festival vertelt. Boek uw ticket(s) om dit talent als eerste te ontdekken in Theater Orpheus. 
Reageer: