agenda-to.com
concertkalender België Nederland

16-04-2018 - Verplaatst - Maria Farantouri - Melkweg in de

Datum: maandag 16-04-2018 
Locatie: Meervaart, Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam, Nederland
Start: 19:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Verplaatst - Maria Farantouri - Melkweg in de Meervaart;
 
Info: Dit concert is vanwege logistieke redenen verplaatst naar maandag 16 april 2018. Restitutie voor aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen kan aangevraagd worden bij Ticketmaster via dit formulier: http://bit.ly/ticketmastercontact

Melkweg en Theater de Meervaart presenteren deze show in samenwerking met Greenhouse Talent NL. Het optreden vindt plaats in Theater de Meervaart. De stoelen worden geplaceerd verkocht.

De Britse Guardian noemde Maria Farantouri ooit een ‘gift of the Olympian Gods'. Farantouri is de belangrijkste uitvoerder van de composities van Mikis Theodorakis, één van de meest legendarische Griekse componisten van deze tijd en brengt een bijzondere mix van o.a. jazz, klassiek, latin en folk. Ze heeft een belangrijke rol gespeeld in de beweging voor de heropleving van de Griekse muziek. Haar rijke alt-stem, brede reikwijdte en melodische kwaliteit, gecombineerd met een fijn instinct voor dramatische en lyrische expressie, zijn de belangrijkste kenmerken van haar muzikale kunst.

De kaartverkoop start vrijdag 24 februari, 10:00 uur

Maria Farantouri / ?a??a Fa?a?t????
zondag 11 juni 2017
Melkweg in De Meervaart
zaal open: 19:30 uur
Tickets € 38 + lidm.
Ticketlink: http://bit.ly/mariafarantouritix

De eindtijd van onze events staat niet vast en hangt te allen tijde af van het verloop van de avond

Meer info: www.melkweg.nl/ 
Reageer: