agenda-to.com
concertkalender België Nederland

17-07-2017 - Chocolade XL met Joe Kay & The Whooligan (USA) /

Datum: maandag 17-07-2017 
Locatie: Doornroosje, Stationsplein 11, 6512 AB Nijmegen, Nederland
Start: 23:55 
Category: Concert 
Artiest(en): Chocolade XL met Joe Kay & The Whooligan (USA) / Waxfiend e.a.;
 
Info: Ons beproefde recept voor het eerst in héél Doornroosje: Chocolade XL!!!!

Joe Kay & The Whooligan (USA)

De main men achter Soulection. Het DJ/producer collectief uit LA dat mede verantwoordelijk is voor het fris houden van onze scene wereldwijd. Als label en radioshow op Beats1 zijn ze de afgelopen jaren enorm populair geworden vanwege hun vooruitstrevende “Sound of Tomorrow”: een grenzeloze mix van Hip Hop, R&B en Electronica.

WaxFiend

De favoriete DJ van je favoriete DJ en de drijvende kracht achter Encore. Met zijn unieke smaak en stijl in Hip Hop, R&B, Dancehall en Trap heeft de beste man in de voorprogramma’s van o.a. Rihanna, Sean Paul en Ludacris gestaan. Hij is een van de meest ervaren en onderscheiden Nederlandse DJ's uit de scene die je buiten de clubs ook kan vinden als curator op 22Tracks en DJ op FunX.

Lion Kojo

Een van de meest aanstormende namen uit het Amsterdamse nachtleven met residenties bij o.a. Bassline & BBQ. Na de HBA heeft hij zijn eerste EP “Thug Love” gedropt en is hij zijn eigen concept in de Chicago Social Club begonnen: KOMBO.

Melle Jutte

Een jong maar groot talent uit Nederland. Shows van Portugal tot China en airplay van 3FM tot BBC Radio 1. Regelmatig met Pete Philly te vinden in de Red Bull Studios en onlangs nog een EP gedropt op Trapdoor. Je zou kunnen stellen dat het lekker gaat!

Uiteraard zijn alle residents van het bekende recept aanwezig: Odin Music, Be Charm'D, Noëall, IJSKOUWD en Don De Baron!!! 
Reageer: