agenda-to.com
concertkalender België Nederland

06-02-2018 - Matzer Theaterproducties | Niemand wacht op je -

Datum: dinsdag 06-02-2018 
Locatie: Stadstheater Arnhem, Velperbinnensingel 10, 6811 BP Arnhem, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Matzer Theaterproducties; Niemand wacht op je;
 
Info: Een politica als Birgitte Nyborg uit Borgen, waar vind je zo iemand?
Iemand met karakter, moed en een missie. Iemand die je vertrouwt, iemand waarop je wil stemmen. Waarom is de werkelijkheid zover verwijderd van de fictie?
Als betrokken burger, vertwijfelde kiezer en als theatermaker gaat regisseur Madeleine Matzer, samen met gerenommeerd auteur Lot Vekemans (o.a. Zus van en Gif - onlangs Off-Broadway te zien in New York) en actrice José Kuijpers, op zoek naar antwoorden.

Hoe zet je betrokkenheid om in daden en wanneer is het goed om op te geven? Waar kunnen we iets doen en wat kunnen we beter laten? In de solo Niemand wacht op je, een nieuwe tekst van Lot Vekemans, kruipt José Kuijpers in de huid van drie vrouwen. Vrouwen die niet langer wachten, maar doen. Vrouwen op zoek naar nieuwe politieke inspiratie. En die ligt soms dichterbij dan je denkt.

Met Niemand wacht op je - een politieke vlucht zet Madeleine Matzer (o.a. Gejaagd door de Wind en Everybody Happy!?) haar verlangen naar politieke vernieuwing en betrokkenheid om in het maken van deze actuele voorstelling die zowel in de theaters als op locatie wordt gespeeld. 
Reageer: