agenda-to.com
concertkalender België Nederland

30-01-2018 - MACCA - Celebrating the music of Paul Mc Cartney -

Datum: dinsdag 30-01-2018 
Locatie: CCXL Theater, Spuikomweg 1, 4381 LZ Vlissingen, Nederland
Start: 20:15 
Category: Concert 
Artiest(en): MACCA - Celebrating the music of Paul Mc Cartney;
 
Info: Bijna vijftig jaar muzikale hoogtepunten uit het leven van poplegende Paul McCartney passeert de revue in de avondvullende theatershow Macca: The Paul McCartney Story. Met in de hoofdrol Emanuele Angeletti, bekend van de spraakmakende West End musical ‘Let it be’.
Angeletti vertolkt het popfenomeen zo authentiek, dat het publiek zich in een concert met de echte McCartney waant. Hij leerde als rechtshandige zelfs linkshandig bass spelen om de popster zo natuurgetrouw mogelijk neer te zetten. Een theatershow die zijn gelijke niet kent, met authentieke kostuums uit de hoogtijdagen van McCartney en The Beatles en een ijzersterke cast van West End musicalsterren als John Brosnan en Luke Roberts. Emanuele Angeletti en zijn cast zijn de perfecte formule om de solocarrière van een van de meest iconische popartiesten aller tijden voor het voetlicht te brengen.
De eerste helft van de show is een authentieke remake van de legendarische concerttour ‘Wings over the world’ in 1975 en 1976. Het toneel, de kostuums, de sound, alle details kloppen. In het tweede deel van het concert worden de solo hits van McCartney en favorieten uit het Beatles tijdperk afgestoft.
Ervaar het drama van ‘Live and let die’, het pathos van ‘No more lonely nights’ en de nostalgie van ‘Band on the run’. Beleef het muzikale leven van Paul McCartney in een tijdreis die voert van 2016 naar 1970. Een unieke ode aan een popheld, door een meesterlijk artiest die zich tot in detail de kneepjes heeft eigen gemaakt waarmee McCartney zijn publiek bespeelde.
Emanuele Angeletti is simpelweg briljant!

Tickets: € 27,50 
Reageer: