agenda-to.com
concertkalender België Nederland

30-11-2017 - Project Sally - Skyline - CCXL Theater

Datum: donderdag 30-11-2017 
Locatie: CCXL Theater, Spuikomweg 1, 4381 LZ Vlissingen, Nederland
Start: 20:15 
Category: Concert 
Artiest(en): Project Sally - Skyline;
 
Info: SALLY wil haar publiek inspireren met het wonderlijke van dans. Om daad bij woord te stellen, heeft het gezelschap in de afgelopen tien jaar meer dan 30 nieuwe dansproducties gemaakt, waarmee zij het enthousiasme aanwakkerde in de harten en hoofden van toeschouwers in alle leeftijden. Ook dit komend seizoen is de toewijding groot en presenteert SALLY een gevarieerd programma vol dans en danseducatie. Met de belofte om te inspireren, de dans te vieren en het kind in ons allen aan te spreken.

Dansgezelschap Project Sally Maastricht, onder leiding van Stefan Ernst en Ronald Wintjens, creëert bijzondere dansvoorstellingen en interactieve dansprojecten voor jong en oud. Vanuit thuisbasis Maastricht verzamelen ze jonge dansers en gerenommeerde choreografen om hun talenten tot bloei te brengen, een jong publiek te inspireren en letterlijk in beweging te zetten.

Als choreografen staan Stefan Ernst en Ronald Wintjens garant voor virtuoze voorstellingen waarin hedendaagse dans met maatschappelijke thema’s tot een hartverwarmende poëtische danstaal versmolten wordt. Met het team dat zij om hen heen verzamelen weten zij met minimale middelen tot een maximale visuele stijl te komen. Abstractie en realisme komen samen. Een unieke signatuur waarmee deze makers zich onderscheiden van anderen.

“Project Sally Maastricht raakt daar waar het woord niet kan komen”

Tickets: € 15,- 
Reageer: