agenda-to.com
concertkalender België Nederland

13-08-2017 - Typhoon - Live At Amsterdamse Bostheater -

Datum: zondag 13-08-2017 
Locatie: Amsterdamse Bostheater, De Duizendmeterweg 7, 1182 DC Amstelveen, Nederland
Start: 17:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Typhoon - Live At Amsterdamse Bostheater;
 
Info: Live At presenteert Typhoon op zondag 13 augustus 2017 in het Amsterdamse Bostheater. De kaartverkoop start vrijdag 14 april om 10:00 op www.liveatamsterdamsebos.nl en tickets kosten €32,50 excl. servicekosten.

De Nederlandse hiphopmuzikant is daarmee de vijfde naam die we bevestigen voor het jubileumjaar van Live At - een serie openluchtconcerten in sprookjessetting in het Amsterdamse Bostheater!

Typhoon legt in zijn muziek ziel en zaligheid bloot door middel van eerlijke en oprechte teksten. Altijd met dezelfde hoeveelheid lobi (liefde), passie en overgave. De woordenkunstenaar een wereld van verbinding en verbeelding en neemt je mee op reis naar zijn muzikale inspiratie. Vol verhalen en anekdotes over kracht, kwetsbaarheid, acceptatie en durf.

Met twee prestigieuze Edisons op zijn naam laat Typhoon zijn stem gelden over een eigenwijze sound van hiphop, blues en jazz. Hij was de huisband van De Wereld Draait Door en gaf optredens op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz, verkocht al zijn clubshows uit met als klapper twee keer de Heineken Music Hall.

Verwacht deze zomer in het Amsterdamse Bostheater een warme ontmoeting voor een breed publiek. Intiem en intens. De setting is kleiner, de impact groter. Met de bagage uit zijn eerdere persoonlijke zoektocht die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid-Afrika, zal Typhoon met dit kleurrijk optreden de luisteraar opnieuw betoveren. Het Bostheater gaat zondag 13 augustus in het teken staan van Typhoon’s eerlijke en openhartige muzikale repertoire. Met lobi. Heel veel lobi. Beloofd!

De poorten van het Bostheater openen een plek waar je ontdekt en verrast wordt. Van bandjes tot singer-songwriters. Actuele acts en altijd live. Intieme momenten met de muzikanten en hun muziek. Kijken en luisteren in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam. Waar je zittend op de banken kunt genieten van eerlijk eten, een goed glas wijn en dorstlessend biertje.

Blijf op de hoogte door onze Live At Facebookpagina te volgen, want de komende periode wordt de rest van het programma onthuld.
• • •
ZOMERTERRAS OPEN VANAF 17:30
HOOFDACT CIRCA 21:00
www.liveatamsterdamsebos.nl 
Reageer: