agenda-to.com
concertkalender België Nederland

21-07-2017 - Unforgettable - Kursaal Oostende

Datum: vrijdag 21-07-2017 
Locatie: Kursaal Oostende, Monacoplein , 8400 Oostende, België
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Unforgettable;
 
Info: UNIEKE RETROSHOW UNFORGETTABLE OP 21 JULI IN KURSAAL OOSTENDE!

Unforgettable is een exclusieve oldies-live-show die op de nationale feestdag z’n intrek neemt in Kursaal Oostende. VBRO slaagde erin om legendarische namen te strikken voor een wel bijzonder unieke retroshow! Golden oldies en flashbacks zoals je ze nog nooit beleefde met de sterren van toen, éénmalig aan de Belgische kust!

Het allermooiste zoals “Silence Is Golden” van The Tremeloes, het rock getinte “Wild Thing” van The Troggs, het onsterfelijke “You’ve Got Your Troubles” van The Fortunes, of de klassieker “Zabadak” van Dozy Beaky Mick & Tich! Maar ook oa “No Milk Today” van Herman’s Hermits (by original HH member Kevin Lingard) zal voorbij komen en als kers op de taart million seller Toni Willé & Pussycat met wereldhits als “Mississippi”, “Georgie”, “Smile”…

De gouden jaren 60 en 70 herleven in een “one night only” productie die je moet beleven. Unforgettable brengt in een meer dan drie uur durende live show, de grootste hits van toen, van de meest legendarische namen met de originele uitvoerders! Mis deze exclusieve show niet en bestel vandaag nog je kaartje(s)!

TICKETS
€ 48 - € 40 - € 32 (incl reservatiekosten)

RESERVATIE
www.ticketmaster.be
070 66 06 01 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende 
Reageer: