agenda-to.com
concertkalender België Nederland

14-09-2017 - The DeVilles (concert) - Café Café

Datum: donderdag 14-09-2017 
Locatie: Café Café, Meldertstraat 40, 3500 Hasselt, België
Start: 21:00 
Category: Concert 
Artiest(en): The DeVilles (concert);
 
Info: Alsof de jaren ‘80 nooit hebben bestaan, speurden The DeVilles door alle rock waar je borsthaar van krijgt, om dan elk grijs haartje nauwgezet te epileren. Kort na het ontstaan van de band in 2009 mocht het trio, nog groen achter de oren, zichzelf meteen bewijzen op Maanrock, na het veroveren van de eerste plaats in de Maanrockrally.

Omdat de band menig derrière aan het dansen kreeg, behaalden ze in 2011 een gouden medaille op Rockvonk. Een levendig brouwsel van blues en rock begon langzaam te rijpen, en kon geproefd worden op Blues Peer en in het voorprogramma van bands zoals The Minutes en Radio Moscow.

Een aaneenschakeling van live optredens maakte uiteindelijk de weg vrij voor een selftitled debuutalbum, geproduceerd door Monsieur Paul (Triggerfinger). Die zomer zoog het drietal onder andere Marktrock, Rock Herk en de support van Gary Clarck Jr in AB mee in het seventies spektakel.

Dit jaar stormden The DeVilles opnieuw naar de studio, met Cédric Maes (El Guapo Stuntteam, The Sore Losers) en Niels Hendrix (Fence, Buffoons) in de laadbak van hun roestige pick-up. Het album dat er nu staat aan te komen belooft een gevaar te worden voor trommel- en maagdenvliezen!

www.facebook.com/thedevillesmusic/


All artists are spoiled with perfect food by Eetcafe Florian Hasselt. 
Reageer: