agenda-to.com
concertkalender België Nederland

13-01-2018 - KVS - Onbezongen - Werf, De

Datum: zaterdag 13-01-2018 
Locatie: Werf, De, Molenstraat 51, 9300 Aalst, België
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): KVS - Onbezongen;
 
Info: (foto: Danny Willems)
Na succesvoorstellingen ‘DeGrotemond’ en ‘DeKleineOorlog’ maakt Valentijn Dhaenens nu een nieuwe solovoorstelling waarin retoriek centraal staat. ‘Onbezongen’ gaat over de ‘homo politicus’ die, in zijn ontembare drang naar macht en meer, zichzelf uiteindelijk vernietigt. Of hoe het genie van de politicus uiteindelijk ook zijn ondergang betekent.
Als 'cabinetard' in de hoogste regionen van de Europese politiek bestudeerde auteur Vincent Stuer de macht en machthebbers van nabij. Met dit stuk dringt hij door tot in de diepste vezels van het politieke bedrijf.

over Vincent Stuer (tekst)
Als partijwoordvoerder, kabinetslid op Buitenlandse Zaken en bij de Europese Commissie en tot slot als speechwriter van o.a. Karel De Gucht en José Manuel Barroso is Vincent Stuer die de tekst levert, kunnen doordringen tot diep in de weefsels van de politiek. Hij volgt de Europese toppolitiek sinds jaren vanop de eerste rij en kent het politieke bedrijf vanbinnen en vanbuiten. Hij kreeg de kans macht en machthebbers van nabij te bestuderen. 
Reageer: