agenda-to.com
concertkalender België Nederland

01-11-2019 - Kat Riggins & Erwin Java Band - Beest, 't

Datum: vrijdag 01-11-2019 
Locatie: Beest, 't, Beestenmarkt 3, 4461 CS Goes, Nederland
Deuren: 20:30 
Start: 21:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Kat Riggins & Erwin Java Band
 
Info: De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Kat Riggins en Erwin Java leerden elkaar kennen tijdens de theatertour Johan Derksen Keeps The Blues Alive en het klikte direct. Erwin Java heeft natuurlijk inmiddels een feniomenaal CV opgebouwd. Hij speelt in White Honey, Herman Brood's Wild Romance en volgde Eelco Gelling op in Cuby & The Blizzards. Van 2012 tot 2018 speelde Erwin de hele Benelux plat met zijn eigen band King Of The World, en met die band zagen we hem al een paar keer in 't Beest. Twee jaar geleden verliet hij King of the World om met zijn eigen formatie weer meer naar de oorspronkelijke blues te keren

Kat Riggins was tot 2015 nog volledig onbekend in Nederland en de rest van Europa. Daar kwam heel snel verandering in na een tour in de Benelux, met o.a. optredens in de North Sea Jazz Club Amsterdam en een legendarisch optreden in Boxmeer op ‘’Blues Alive”.

In 2017 speelde Kat in Grolloo, de thuishaven van Johan Derksen. De besnorde bluesfanaat nam haar meteen mee voor zijn theatertour, en het is tijdens díe tour dat Kat en Erwin elkaar muzikaal vonden. De combinatie van de ijzersterke powerzangeres met Erwin's volleerde en supergoed op elkaar ingespeelde bluesband is een bijzondere hit gebleken die voor uitverkochte zalen en veel vuurwerk zorgt op het podium - Never A Dull Moment!
 
Reageer: