agenda-to.com
concertkalender België Nederland

08-02-2007 - Eduard En Rikkert; The Bartenders; Insatiable;

Datum: donderdag 08-02-2007 
Locatie: Pand, Het, Kleine Pelsterstraat 5/5a, 9711 KN Groningen, Nederland
Organisator: Cleopatra A.S.G.
Deuren: 20:30 
Start: 21:00 
Category: Festival 
Evenement: PREIPOP   
Artiest(en): Eduard En Rikkert; The Bartenders; Insatiable; Philip Kaiser; The Heavens Devils;
 
Opmerking: Free
Info: pop, rock, jazz, chill and it's free!
Donderdag 8 februari

21.00 - 21.30 Insatiable

Scheurende gitaren, zware bas, groovende drums en een combinatie van psychydelische zang en grunts. 5 man sterk met een missie. Gedreven, passioneel en met een flinke portie cohones spelen de heren zware, meeslepende doom, die je meevoert op een reis langs de krochten van de ziel, en de duisternis van de aarde. Uiteraard met invloeden van de godfathers of metal, Black Sabbath.

21.45 - 22.15 Eduard en Rikkert

Akoestische emo met af en toe uitstapjes naar andere genres, dat is Eduard & Rikkert. Eduard is singer-songwriter en Rikkert maakt het duo compleet met zijn drumstel in een minimale bezetting.

22.30 - 23.00 The BARTenders

The BARTenders zijn een 3-mansformatie en spelen rock/pop. Voor 90% bestaat hun repertoire uit eigen werk dat geinspireerd is op muziek uit de begin jaren ‘80. Daarnaast spelen ze een aantal covers die ze in een eigen jasje gestoken hebben: kort en snel met veel 2e en 3e stem.

23.15 - 23.45 Philip Kaiser

In 2003 kwam Philip Kaiser naar Nederland om psychologie te studeren. Inmiddels is hij als student doorgedrongen tot de finale van het Student Singer-Songwriter Festival in Nijmegen. Op de aloude barkruk zal hij een mix spelen van liedjes van Neil Young en eigen nummers.

00.00 - 01.00 The Heavens Devils

The Heavens Devils maakt catchy, in-your-face rock ‘n’ roll, die met energieke, strakke, opzwepende songs elke ‘non believer’ in beweging zet. Authentieke, messcherpe rifs en refreinen, waarvan letterlijk het stof is afgeblazen, worden met een solide bandsound en veel intensiteit gebracht. Een spetterende ‘crowdpleaser’ die live een explosie van gedrevenheid en overtuiging in hun muziek laat zien.
 
Reageer: