agenda-to.com
concertkalender België Nederland

06-12-2008 - Dj Spinna; Dj Chezz; Deep Diggin’; Dj Git Hyper;

Datum: zaterdag 06-12-2008 
Locatie: WATT, West Kruiskade 26, 3014 AS Rotterdam, Nederland
Organisator: John106
Deuren: 19:00 
Start: 23:00 
Category: Party 
Evenement: BLACKSOIL   
Artiest(en): Dj Spinna; Dj Chezz; Deep Diggin’; Dj Git Hyper;
 
Genre: Urban 
E-mail: publiciteit@john106.com 
Info: Grote zaal: Soul Slam DJ Producer DJ Spinna (US)
Het meest succesvolle partyconcept in NYC op dit moment: Soul Slam: Prince versus Michael Jackson een ouderwetse feelgood party met maar lief 4 uur waarin de Amerikaanse hiphop DJ/Producer DJ Spinna alle originele hits en B-kantjes van deze beide grootheden moeiteloos aan elkaar mixt.

Basement: Loosefit met o.a DJ Chezz, Deep Diggin’ & DJ Git Hyper
Sinds 1999 verkennen dj’s Chezz & Deep Diggin' de grenzen van de spacefunk galaxy: van de James “The Godfather” Brown tot de cosmic blockparties van Afrika Bambataa. Van de visionaire superhuman Stevie Wonder tot de future beat emperor J Dilla. Time travelers Chezz & Deep Diggin’ zijn berucht voor het rocken in alle dimensies. Sinds 2004 geven ze maandelijks gestalte aan de intergalactic blockparty Loosefit in Rotown Rotterdam samen met de Unidentified Funk Object dj Git Hyper. Een rock steady crowd reist elke editie met ze mee door het spectrum van de spacefunk galaxy.

Speciaal voor het Black Soil International Hip Hop Filmfestival landt het spacefunk moederschip eenmalig in Watt, Rotterdam. In de basement leggen zij, samen met live muzikanten Stefan Kruger (drummer Zuco103) en Leslie Lopez (bassist New Cool Collective), de fundamenten van de Hip Hop bloot. Check deze Loosefit Originals Special!
23.00 – 04:00
Entree (12,50 dagkaart Black Soil / passe-partout 27,50 do.-zo.)
 
Reageer: